Hier kan iedereen genieten van een weekendje aan zee

In onze vakantiehoeve kunnen uw kinderen helemaal zichzelf zijn. U doet ze een groot plezier met een weekendje aan zee in Koksijde in De Torreele. Dit is een paradijs voor kinderen met gocarts, fietsen, een voetbalweide en een springkasteel.

Ook op onze boerderij zijn kinderen welkom. Ze krijgen een rondleiding en mogen op zondag een ritje maken met de tractor. Voor uw kinderen wordt het een onvergetelijke vakantie.

Speelplezier en rustig genieten

Uw kinderen kunnen er in alle veiligheid ravotten met speelkameraadjes. En ondertussen kunt u rustig genieten van een glaasje op het zonnige terras of in onze ruime living.

Op avontuur in de streek

Als u de kinderen wilt verwennen met iets speciaals, dan kunt u hen de omgeving leren kennen. U kunt gaan wandelen in de prachtige natuur van de polders. De zee, strand en duinen zijn vlakbij en het pretpark Plopsaland ligt op een boogscheut van onze vakantiehoeve.

De allerkleinsten krijgen het comfort dat ze nodig hebben. Er zijn kinderbedjes, luieremmers, verkleedkussens, kinderstoelen en babybadjes voorzien.

Contact opnemen

Wacht dus niet om u en uw kinderen een deugddoend weekendje aan zee te gunnen en neem gauw contact op met De Torreele, uw vakantiehoeve in Koksijde.


Back to Top