Laat u verwennen in onze vakantiehoeve

In de Torreele zijn de kamers uitgerust met alle comfort zodat gezinnen er zonder zorgen kunnen genieten van onze vakantiehoeve in Koksijde. Er zijn 7 kamers voor in totaal 28 gasten.

Op de eerste verdieping bevinden zich ruime familiekamers met een aparte kinderkamer en een eigen badkamer met douche en wastafel. Ook een aparte toilet is hierbij inbegrepen.

Even uitblazen of genieten van een drankje? Dat kan in onze zitruimte met tv en gezelschapspelen. Daar staat ook een koelkast met streekbieren. Hier voelt u zich helemaal thuis en kunt u zich onderdompelen in gezelligheid en ontspanning.

Een culinaire ervaring

Ontspannen is niet alleen goed slapen, maar ook lekker eten. Bij ons krijgt u een uitgebreid ontbijt met scharreleitjes, zelfgemaakte confituur, chocopasta, hoevekazen en hoevevleeswaren.

De warme maaltijden worden ’s avonds bereid met verschillende streekproducten, vers van de boerderijen uit de buurt. De gerechten bestaan uit een gevarieerd en kindvriendelijk menu: soep of een voorgerecht, een vlees-, groente- en aardappelschotel, en een nagerecht (behalve op woensdag- en zondagavond).

Zowel het ontbijt als de maaltijden worden in de eigen keuken bereid door uw gastvrouw.

Laat u verwennen

Aarzel niet en neem contact op met de vakantiehoeve De Torreele in Koksijde. Wij genieten er van om tijd te maken voor onze gasten en u elke dag opnieuw te verwennen.


Back to Top