Ontdek de rijke geschiedenis en onze fietsroutes aan zee

Ontdek de vele verrassende plekjes in de buurt van vakantiehoeve De Torreele in Koksijde. Hier kunt u naar hartenlust wandelen of fietsen in de beeldschone natuur van de polders en de kust. Maar er zijn ook schitterende steden met veel cultuur en geschiedenis.

Tot rust komen in de natuur

De groene omgeving strekt zich eindeloos uit. Voor de ideale fietsroutes aan zee in Koksijde moet u in de streek zijn. We hebben de knooppuntkaarten voor fietsers en wandelaars klaarliggen. Er is altijd een mogelijkheid om fietsen te huren.

Brede zandstranden zijn ideaal voor een rustgevende wandeling van De Panne naar Nieuwpoort. Voor dierenliefhebbers is er een kinderboerderij in Nieuwpoort en het Kippenmuseum in Keiem. Bij slecht weer kunt u naar een binnenspeeltuin en een kindvriendelijk zwembad. En er is natuurlijk Plopsaland.

Geschiedenis en cultuur

Er zijn ook heel wat historisch erfgoed en culturele rijkdommen te vinden in de Westhoek. Een aanrader is de IJzertoren in Diksmuide. In Ieper vindt u het In Flanders Fields-museum.

Veurne verdient ook een vermelding. Niet alleen is het een prachtige stad, in de buurt zijn er ook pittoreske dorpjes te bezoeken.

Contact opnemen

Voor nog meer informatie, neem contact op met ons. Er is enorm veel te ontdekken in deze prachtige streek.


Back to Top