Ontsnap aan de drukte op een rustgevende boerderijvakantie

De Torreele in Koksijde is meer dan een vakantiehoeve, het is ook een actieve boerderij. En dat al sinds 1983. Wij doen aan akkerbouw en telen tarwe, aardappelen en bieten.

Voor een boerderijvakantie in Koksijde moet u dus bij De Torreele zijn. We geven u een rondleiding op de boerderij en op zondag krijgen de kinderen een ritje op de tractor cadeau. Zo kunt u even ontsnappen aan alle stress en drukte in een landelijke sfeer.

Expertise in moderne landbouw

Het meeste werk op de boerderij en de akkers doen we zelf. Daarom zijn er in onze loodsen veel machines te zien. We geven u graag een woordje uitleg over werktuigen en technieken. Onze familie heeft al decennia ervaring in de landbouw, kennis die we graag delen.

Milieuvriendelijke agricultuur

We besteden veel aandacht aan het milieu. We willen dat we ook later op een duurzame manier kunnen oogsten op onze akkers. Voor onze inspanningen kregen wij een certificaat ISO 14001 van Phytofar. Kom ons bezoeken, dan leggen we u uit hoe we dat doen.

Contact opnemen

Neem dus gerust contact op. Voor een ontspannende boerderijvakantie aan zee kunt u terecht in de vakantiehoeve De Torreele in Koksijde. U krijgt een persoonlijke behandeling, aangepast aan uw behoeften en wensen.


Back to Top