Kinderen Koning

Hier kan iedereen genieten van een weekendje aan zee

In onze vakantiehoeve kunnen uw kinderen helemaal zichzelf zijn. U doet ze een groot plezier met een weekendje aan zee in De Torreele. Dit is een paradijs voor kinderen met gocarts, fietsen, een voetbalweide en een springkasteel. Ook binnen is heel wat speelgoed te ontdekken.

Ook op onze boerderij zijn kinderen welkom. Ze krijgen een rondleiding en op zondag probeert boer Guido tijd vrij te maken voor een ritje maken met de tractor. Voor uw kinderen wordt het een onvergetelijke vakantie.

148
55 (1)
81
52
54
152
88
160
previous arrow
next arrow

Speelplezier en rustig genieten

Uw kinderen kunnen er in alle veiligheid ravotten met speelkameraadjes. En ondertussen kunt u rustig genieten van een glaasje op het zonnige terras of in onze ruime living.

Op avontuur in de streek

Als u de kinderen wilt verwennen met iets speciaals, dan kunt u hen de omgeving leren kennen. U kunt gaan wandelen in de prachtige natuur van de polders. De zee, strand en duinen zijn vlakbij en het pretpark Plopsaland ligt op een boogscheut van onze vakantiehoeve.

Alle kinderbenodigdheden ter beschikking

De allerkleinsten krijgen het comfort dat ze nodig hebben. Er zijn opgemaakte kinderbedjes, luieremmers, verzorgingskussens, babybadjes, kinderstoelen en kinderservies voorzien. Dit spaart jullie weer enkele bagagestukken voor dit weekendje uit!

Contact opnemen

Wacht dus niet om u en uw kinderen een deugddoend weekendje aan zee te gunnen en neem gauw contact op met De Torreele, uw vakantiehoeve in Koksijde.